leren jas

Enige tijd geleden heb ik van mijn vriendin een kort leren jasje gekregen. In eerste instantie was ik wat sceptisch. Mijn kleding is vaak wat langer en ik wist dus niet of een kort leren jasje wel mooi zou staan bij mijn figuur. Echter was ik na 1 keer passen al verkocht en wil ik eigenlijk niet anders meer. Dit item zorgt er juist voor dat mijn figuur mooi uitkomt en ik kan hem bijna overal bij aantrekken! Het is bijna jammer dat het weer warmer weer wordt, dan is een jasje van leer vaak net iets te warm. Voor de koudere avonden ga ik hem in ieder geval wel meenemen.
leren jas

Mooie kleuren

Online heb ik eens gekeken welke kleuren de webshop nog meer aanbiedt. Ik had namelijk geen idee dat de shop van Versano bestond! Dit merk is prachtig en biedt veel mooie leren jassen aan. Ik zag zelfs jasjes in blauw en rood. De standaard kleuren zijn vaak zwart, bruin en cognac en die zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Hartstikke leuk dus! Mijn vriendin vertelde dat de levering snel ging en ik kan beamen dat de kwaliteit uitmuntend is. Wij komen niets te kort!

Door admin