Mijn werkgever heeft mij de opdracht gegeven om een bedrijf te vinden waar je koffiemachines kopen kan. Dit laat ik mij natuurlijk niet nogmaals vertellen waardoor ik direct ben gaan zoeken. Natuurlijk heb je de bekende Douwe Egberts waar je de koffie vandaan kan helpen. Echter hebben wij hier al wel eens vaker een machine gekocht. Hierdoor wil ik een ander bedrijf de kans geven om zich aan ons te bewijzen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van selectavending.nl. Een ruime keuze en tevens een stuk voordeliger als wat ik elders had gezien.

logo

Keuze genoeg!

Zo heb je onder andere de keuze uit een Ferrara, Modena, Scala en een Nannini machine. Hier zit de koffie bijgeleverd indien je dit wenst natuurlijk. Het budget wat jij per maand wenst te spenderen ligt geheel in je eigen handen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak kan ik alles aangeven waar rekening mee gehouden moest worden. Hieruit bleek al vrij snel dat ik met de Scala het beste tot zijn recht kom.

Door admin