Ik ben met mijn vriend en nog een ander stel, goede vrienden van ons, naar een vakantievilla Noord Limburg geweest voor een weekend. De eerste dag was het al meteen leuk. Jochen kwam te laat en zijn vriendin Marscha was ontzettend boos. Ze hadden een knallende ruzie waar wij bij waren. Ik zei dat het allemaal wel meeviel, maar ze bleven doorgaan. Mijn vriend greep toen in, hij zei: dit is niet alleen voor jullie vervelend, maar ook voor ons! Jochen en Marscha waren stil en begonnen toen hard te lachen, ze hadden opeens door waar ze in verzand waren. Daarna, toen we eenmaal aangekomen waren in de prachtige villa, hebben we een goed gesprek gehad over relaties. Vaak kan je al snel ruzie hebben met elkaar, gewoon omdat je zo erg op elkaars huid zit, maar dit is heel vaak nergens voor nodig. Zoiets gebeurt automatisch denk ik. We vonden het allemaal grappig hoe bepaalde mechanismes werken. Ik denk dat we er allemaal veel hechter zijn uitgekomen. We hebben echt goede en diepe gesprekken gehad en daar verlangde ik al heel lang naar. Een tip om dit vaker te doen! Je komt met nieuwe inzichten thuis.

Naamloos

Door admin