logo bstgroup

Draadloos?! Ik geloofde er niet in… Zo’n headset draadloos pc kan toch nooit zo fijn zijn als mijn oude bedrade headset dacht ik. Voor mijn verjaardag kreeg ik een headset draadloos pc en ik was er in het begin niet heel erg blij mij. Het bereik zou zeker slecht zijn en dan moet je zo’n apparaat weer om het half uur opladen.

Uiteindelijk maar toch geprobeerd en ik ben zeker teruggekomen van alle negatieve dingen die ik erover dacht. Het bereik is vaak super goed en de batterij gaat langer mee dan de batterij van mijn laptop.

Cadeau

koptelefoonEen goede vriend van mij is binnenkort jarig en ik kwam er maar niet uit wat ik hem cadeau moest doen. Op een gegeven moment schoot het me te binnen, een draadloze headset! Ik ben toen voor hem gaan zoeken en ik kwam op de site “Bstheadsets.com” uit. Een belletje naar de klantenservice over de levertijd (want ja het cadeautje moest natuurlijk op tijd binnenkomen) en de klantenservice medewerker verzekerde mij dat dit geen probleem zou zijn.

Ik kan wel vertellen dat de headset een geslaagd cadeau was! Deze vriend was ook sceptisch in het begin en die is er nu ook net zo over te spreken.

Door admin