Zij zijn een groep fysiotherapeuten die een praktijk hebben in de wijk de Strijp. Als u gebruik wilt maken van de diensten kunt u altijd terecht bij fysiotherapie Eindhoven. Ze hebben niet alleen meerdere behandelkamers maar ook een zaal waarin er geoefend kan worden onder het professionele oog van een fysiotherapeut. Hierdoor kunnen er gerichte oefeningen gedaan worden die de klachten kunnen verminderen en in combinatie met fysiotherapie kan de klacht uiteindelijk vaak zelfs verdwijnen.
fysio eindhoven
Behandeling en begeleiding
De therapeuten werken met het ART-Health principe. Dit staat voor aandacht, ruimte en tijd. Er wordt gekeken naar de persoonlijke behoeftes van de patiënt en aan de hand hiervan wordt er een plan van aanpak gemaakt.
Er wordt gewerkt met ervaren hulpverleners die onder andere gespecialiseerd zijn in:
– sport fysiotherapie
– fysiotherapie gericht op bedrijven
– manuele therapie
– lymfe/oedeem therapie
– revalidatie- en re-integratietraining
Omdat er veel verschillende ziektebeelden bestaan wordt er altijd bekeken welke behandeling het meest effectief is, zodat de klachten die behoren bij het ziektebeeld verminderd kunnen worden. Er zijn geen wachttijden en de openingstijden zijn zeer flexibel (op zaterdagochtend geopend en vier avonden in de week).

Door admin