1-logo-van-beuzekom

flyersMijn ervaringen met drukkerijen zijn niet altijd positief. Vaak genoeg heb ik meegemaakt dat de flyers die ik besteld heb niet in goede kwaliteit worden afgedrukt of dat deze gewoon helemaal verkeerd en scheef zijn gedrukt. Na de zoveelste drukkerij af te hebben gewezen kwam ik terecht bij de beste drukkerij Hendrik Ido Ambacht.

Van Beuzekom

De beste drukkerij Hendrik Ido Ambacht was Van Beuzekom. Deze drukkerij is ontzettend professioneel en levert hele goed kwaliteit. Zoals ik al eerder aangaf heb ik niet altijd goede ervaringen met drukkerijen en daarom ben ik ook zo enthousiast over Van Beuzekom.

Een van de belangrijkste dingen vond ik de website, omdat deze heel erg overzichtelijk was en ik gelijk een goed beeld had van de drukkerij. Toen ik een offerte aan had gevraagd was ik heel erg verbaasd door de lage prijzen, hierdoor dacht ik eerst dat het mis zou gaan maar het tegendeel is bewezen!

Alle mensen waarmee ik heb gesproken die bij dit bedrijf werken waren ontzettend vriendelijk en dachten mee. Toen ik mijn bestelling uiteindelijk binnen had gekregen was elke flyer goed en scherp gedrukt op heel erg stevig papier. Van Beuzekom is vanaf nu mijn vaste drukkerij voor flyers etc!

 

Door admin