Op zoek naar inspiratie voor een energieke uitstraling van je interieur, kijk dan eens rond binnen het assortiment van Vitra meubel. Ze zeggen wel eens dat je interieur past bij je persoonlijkheid, Vitra past bij elke persoon. Daarom zijn de meubelen eigentijds, een mix van authentiek en modern met oog voor kleur. De belangrijkste meubelen uit de collectie van Vitra zijn stoelen, maar ook voor banken, tafels en bureaus draait het bedrijf haar hand niet om.

IMG_3708-686x373

Graag gezien
Een Vitra meubel is niet alleen voor bij je thuis, maar ook vaak gezien op publieke plekken. De meubelen zijn van hoogwaardig design, gecreëerd door de grotere ontwerpers van Europa. Ook jouw huis is geschikt voor het design van Vitra. De iconische stoelen zijn te herkennen aan hun schaalvormige ontwerp, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en daarmee goed in te passen in je bestaande interieur. De Vitra lounge chair is één van de paradepaardjes, met zijn heerlijke comfort een ware aanwinst voor je woonkamer.

Probeer de Vitra meubel zelf
Wil je zelf de stevigheid en het comfort ervaren van de meubelen van Vitra, kom dan snel langs bij de showroom van Daamen interieur in Bakel.

Door admin