Als je een bedrijf hebt in Rotterdam, wil je natuurlijk dat de objectbeveiliging Rotterdam goed geregeld is. Maar hoe zorg je hier nu voor? Wat kun je precies zelf doen? In dit artikel geven we je enkele tips voor objectbeveiliging Rotterdam.

Zorg voor goede verlichting

De kans op een inbraak is stukken kleiner als je pand goed verlicht is. Zorg er daarom voor dat je voldoende buitenverlichting hebt. Deze verlichting kun je eventueel koppelen aan een schemersensor of bewegingssensor.

Geef alleen de juiste personen een sleutel

Niet alle medewerkers hoeven per se een sleutel te hebben. Het kan al voldoende zijn als de manager een sleutel heeft. Je kunt er ook voor kiezen om de sleutels alleen aan een extern bedrijf te geven. Ook kun je de toegang tot bepaalde delen van je bedrijfspand extra beveiligen en hier alleen een minimum aantal personen toelaten.

Sluit je terrein goed af

Verder is het belangrijk dat je pand en terrein altijd goed afgesloten zijn als je er bent. Zorg ervoor dat de deur altijd op slot zit als er niemand is en koppel dit eventueel het alarmsysteem. Plaats eventueel een hekwerk met een slot voor je pand waar je niet gemakkelijk overheen kunt klimmen.

Door admin