Een echte ramp op de weg was ik. Ik kon echt bepaalde handelingen maar niet onthouden, het ging me altijd veel te snel, veel te veel door elkaar. Ik kreeg het dan ook niet goed onder de knie. Ik had het dan ook al bijna opgegeven ooit te kunnen rijden. Ik zou wel altijd gebruik blijven maken van de fiets, het openbaar vervoer en dergelijke. Toch bleek dit praktisch niet haalbaar. Uiteindelijk was mijn laatste hulplijn dan maar een rijschool inschakelen. Ik besloot op Google te zoeken naar rijles Geleen. Op deze manier kwam ik terecht bij Ruber.nl.

download

Perfecte website

De website zag er op het eerste gezicht professioneel uit en rustgevend uit. Ik besloot wat meer informatie op te vragen bij hen, omdat ik toch nog wat geruststelling nodig had. Deze persoon die ik toen sprak kwam zeer rustig over. Dit heeft me dan uiteindelijk ook rustig gemaakt en me overgehaald om toch een les te boeken, ik kon het maar proberen, daarna kon ik nog steeds beslissen om al dan niet door te gaan. Ik moet heel eerlijk zeggen, deze les is zeer goed meegevallen! Ik maakte geen ruzie, de lesgever was zeer rustig op elk moment… Een echte aanrader dus!

Door admin