We zaten er echt ontzettend doorheen. Anderhalf jaar verbouwen, en nog steeds niks opgeschoten. Althans, zo voelde het. Ik denk dat je elkaar kan aansteken hierin. Ik was chagrijnig omdat een paar dingen niet lukte, mijn vrouw werd dit ook, waardoor dingen haar ook niet meer lukte en ga zo maar door. Uitgeblust zaten we op de bank in onze nieuwe huis. Mijn vrouw zei dat het door het plafond kwam. We hebben een nieuw plafond nodig maar hadden de perfecte oplossing nog niet gevonden. Het hing dus als een last op ons schouders. En in je donkerste momenten komt het licht altijd weer schijnen. Dit keer in de vorm van onze zoon. Hij is al een tijdje uit huis, en kwam even langs om te kijken. Hij zag onze machteloosheid en vermoeidheid. Toen vertelde hij over een spanplafond, dat dit goed werkt en binnen één dag gemonteerd kon worden. Ik moet zeggen dat ik nog niet eerder van een spanplafond had gehoord. We zochten het op, dit kon weleens de perfecte oplossing zijn. En ja hoor, nog geen week later hadden we een wonderschoon plafond. Sindsdien ging alles weer een stuk sneller.

logo

Door admin