Met onze organisatie heb ik de afgelopen weken gezocht naar wat een geschikt uitje zou zijn voor ons team. Het was vooral de bedoeling dat we een leuke dag of middag zouden hebben, maar omdat er ook wel verbeteringen in onze samenwerking nodig zijn, leek het mij geen goed idee om ons ‘enkel voor de lol’ maar op pad te sturen. Ik was dus echt op zoek naar teambuilding uitjes Utrecht, die niet alleen leuk en memorabel voor al onze teammembers was, maar die tevens bijdroeg aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Mijn ervaring met de boxworkshop

Ik had nooit gedacht dat ik uiteindelijk het idee kwam gezamenlijk te gaan boksen. Mijn collega moest hard lachen omdat ze veel van onze teamleden absoluut niet in de boxring zag staan. Toch hebben we het gedaan. Tijdens de boxworkshop hebben wij op een verassende wijze allemaal tools meegekregen die onze effectiviteit als team in de afgelopen weken zichtbaar heeft verbeterd. Iedereen zit niet alleen beter in zijn vel, maar processen verlopen organischer op onze afdeling. Behalve dat, hebben wij ook een herinnering aan het beste uitje van de Teambuilding uitjes Utrecht, die iedereen zich nog kan herinneren als ze 80 zijn!

Door admin