Drie weken geleden hebben we een nieuw weegsysteem gekregen. Dit werd echt hoog tijd. Ik heb al vaker aangegeven aan mijn baas dat onze oude weegschaal niet meer zo nauwkeurig was. Hij wist dit maar besloot er niks aan te doen, omdat er andere prioriteiten waren. Dit snap ik ook wel, maar ik vond het wel lastig om te beseffen dat er steeds minder goed werk geleverd werd. Maar goed, dat maakt in principe niet heel veel uit. Wel geloof ik in innovatie en dat je altijd de beste producten moet hebben voor je proces. Om maar even ter zake te komen: een maand geleden kwam de baas met een mededeling, alle machines werden vervangen voor gloednieuwe, zo ook het weegsysteem.

P1010375

Het proces gaat veel sneller

Naast dat we nu dus weer echt nauwkeurig kunnen meten, merk ik ook dat we sneller zijn. Maandag waren we al drie uur eerder klaar dan gepland, zodat we alvast het werk voor dinsdag konden doen. Dit is eerlijk gezegd nog nooit voorgekomen! Ik denk dat er wat meer structuur is nu, ook door de andere machines. Al met al echt een goede beslissing van de baas! Maar zoals jullie al weten, was ik daar al een tijdje eerder voorstander van.

Door admin