Het voordeel van zelf geboortekaartje ontwerpen!

Niet hetzelfde kaartje als de buurvrouw

1426769103.0027
Zelf een geboortekaartje ontwerpen heeft als voordeel dat je absoluut origineel bent. Ik vind het wel leuk als mijn kindje door middel van een uniek geboortebericht wordt aangekondigd. Al die andere kaartjes die ik ontvang van familie en vrienden zijn vaak schattig, maar ze lijken zoveel op elkaar. Dat zie je ook als je de kaartjes van vroeger bekijkt. Een bepaalde trend zie je dan steeds terugkomen. Ik vind het veel leuker als iemand kiest voor zelf geboortekaartje ontwerpen.

Een kind kan de was doen

Zelf een geboortekaartje ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Ik heb gewoon de stappen gevolgd die op de website stonden en ik liep geen enkele keer tegen een probleem aan. Ik was wel een aantal keren niet direct tevreden over de tekst en het lettertype, maar door middel van het rode kruisje kon ik het dan zo weer verwijderen. Erg leuk waren ook de reactie die ik ontving van mensen die een kaartje van ons hadden gekregen. Grappig is dat nu veel vrienden van ons ook zelf het geboortekaartje ontwerpen.

Door admin